”Jeg kan kun anbefale, at man søger om at komme med”

Helene Hoffmann, iværksætter og founder af virksomheden Cervello, har fået meget ud af at være med i Impact StartUp, og hun tøver ikke med at anbefale det til andre. Med bl.a. bootcamps, networking og investor-talks, var hun helt klar, da hun for nylig pitchede over for et panel af investorer på Demo-day, som også er en del af forløbet.

NYHED 1. december 2020

”Vi bliver holdt til ilden af programmets skarpe forretningsudvikler, der tropper op hos os en gang om ugen – det er en ren luksus,” lyder det fra Helene Hoffmann, founder af Cervello, som deltager i Impact StartUp-forløbet, der er støttet af Industriens Fond.

I et partnerskab med kommuner, borgere og kreative servicedesignere, arbejder Cervello for at hjælpe mennesker ramt af hjerneskade.

”Vi arbejder for at hjælpe mennesker med hjerneskade tilbage til hverdagens fællesskaber. Hurtigere, bedre og billigere end det sker i dag,” siger Helene Hoffmann.

Èn af de værdier, som Helene Hoffmann har taget med sig fra Impact StartUp, er metoder til at måle og dokumentere, hvilken forskel man skaber:

”Det er vigtigt – for på sigt vil vi levere ydelser til den offentlige sektor med udgangspunkt i sociale effektinvesteringer. Cervello er nemlig sat i verden for at skabe social impact for familier, som har hjerneskade tæt inde på livet. Og det går vi benhårdt efter at dokumentere”.

På en intens bootcamp gik ti seje start-ups igennem nåleøjet i august måned og sammen følger de nu det 18 måneder lange nordiske udviklingsprogram.

”Hold op hvor er det lærerigt og inspirerende at være sammen med så mange dygtige og kreative iværksættere på tværs af Danmark og Norden. Samtidig er det en gave at få serveret et tætpakket og top-professionelt forløb, der er målrettet sådan nogle som os,” siger Helene.

Helene Hoffmann tøver ikke med at anbefale Impact StartUp til andre virksomheder:

”Snart søsætter Den Sociale Kapitalfond et nyt acceleratorforløb – og jeg kan klart anbefale at gå efter det”