Unge iværksættere med grøn ambition i Impact StartUp

Iværksætterne bag RePot, Annika Bøg Madsen, Mark Prahinog og Astrid Rothausen, har haft stor gavn af deres deltagelse i Impact StartUp. De har lige deltaget i Demo-Day, hvor de pitchede foran et panel af 56 investorer. Her kan du møde de tre unge og høre, hvad de tager med sig fra Impact Startup.

Hvad er jeres forretningside?

Vi laver 100 procent organiske og bionedbrydelige potter til planter. Potterne skal erstatte plastik gropotten i gartnerbranchen, hvor der hvert år bliver brugt cirka 268 millioner plastik potter bare i Danmark. Potten fungerer som en potteskjuler og kan anvendes i hjemmet med en underskål, da den er vandtæt. Materialet er 100 procent organisk og derfor kan potten også plantes direkte i jorden med planten i. Vi har en vision om en grønnere fremtid og mindske plastik ved at erstatte gropotten af plastik

Annika Bøg Madsen, adm. direktør og partner

Hvordan har det været indtil nu at være en del af Impact StartUp?

Det var været super lærerigt og inspirerende. Vi har fået rigtig mange gode input og udviklet vores forretningside enormt. Det er en fornøjelse at kunne sparre med så kompetente og idérige mennesker. Dertil har vi fået ny viden om stort set alle områder i vores forretning.

Mark Prahinog Nielsen, direktør og partner

Hvad har været særligt værdifuldt for jer?

At få hjælp til at sætte ord på vores impact og måle den. Det har også været fedt få at hjælp til udvikling af vores forretning, så vi når vores vision.

Hvordan har forretningsudviklerne konkret hjulpet jer?

Helle (forretningsudviklingschef i Impact StartUp, red.) har hjulpet os med strategi, udvikling, økonomi og ikke mindst en masse gode ideer.

Hvordan kommer I til fremadrettet at arbejde med det?

Vi kommer fremadrettet til at bruge så meget tid som muligt på det og håber at kunne arbejde fuldtid i 2021.

Hvad forventer I jer af Demodag?

En lærerig og spændende dag, hvor vi endnu en gang får trænet at pitche. Vi håber efterfølgende at blive kontaktet af interesserede investorer.

Hvordan har I forberedt jer til Demo-Day?

Vi øver vores pitch sammen og hver for sig. Herudover taler vi om fordele og ulemper ved forskellige typer af investorer.

Vil I anbefale andre at deltage i Impact StartUp?

Ja, uden tvivl. Vi tror, at det ikke kun for os, men for alle deltagere, har været rigtig givende at deltage i Impact StartUp, hvor vi ikke kun har udviklet vores virksomhed men også vores netværk. Vi har mødt mange værdifulde personer, vi kan sparre med.

Astrid Rothausen, direktør og partner