INVESTOR LAB & PUBLIC PROCUREMENT LAB 

InvestorLab

I Impact StartUp Danmark programmet arbejder vi med at identificere investorer, der foretager investeringer i virksomheder med det formål at skabe en målbar, gavnlig social eller miljømæssig effekt sammen med et økonomisk afkast.

For impact investorer tilbyder vi et såkaldt InvestorLab, som er et videnscenter og netværk for investorer, der allerede er aktive eller påtænker at etablere sig som investorer.

Her får de blandt andet adgang til en online-database over impact startups, der leder efter finansiering med klassificering og effektmål.

Public ProcurementLab

Vi ønsker at forbedre samarbejdet og dialogen mellem den offentlige, private og tredje sektor, fordi vi mener, at de bedste og mest effektive løsninger på samfundsmæssige udfordringer findes her igennem.

Derfor har vi udviklet Public ProcurementLab, hvor deltagerne får værktøjer og støtte til gennemførelse af indkøb, der gør en forskel.

Vi hjælper den offentlige sektor med at forstå den impact, de kan skabe gennem indkøb samt deres adgang til impact startups, der leverer innovative løsninger. Gennem vores Lab for offentlige indkøb har deltagere i den offentlige sektor den første mulighed for at møde vores impact accelerators lovende startups.

Vores laboratorium for offentlige indkøb er udviklet i tæt samarbejde med de vigtigste interessenter, og vil køre side om side med acceleratorprogrammet for impact startups.

For mere information om InvestorLab og Public ProcurementLab kontakt Helle Bergstrøm: hbe@socialkapitalfond.dk, tlf.: 40 30 46 03