Startup får investering inden markedsentré

En større gruppe investorer har investeret i virksomheden Manigrip, der udvikler redskaber til mennesker med nedsat håndfunktion.

NYHED 30. marts 2022

Manigrip, som er stiftet af Henrikke Kylén Pedersen og Thomas Solgaard, har udviklet produktet Wini – en grebsforstørrer til mennesker med nedsat håndfunktion.

Manigrip har med deres forretningsidé taget investorer med storm, som nu sammenlagt har investeret 1.25 millioner kroner i virksomheden. Pengene skal bruges til at opskalere produktionen af grebsforstørreren og samtidig få den på markedet.

Samtidig får Manigrip en masse erfarne spillere med på holdet, blandt andet indenfor udvikling og produktion, markedsføring, IT, skalering og ledelse og meget mere:

”Vi er ekstremt glade for matchet med investorerne. Der er stor enighed om og respekt for, hvor vi gerne vil hen med virksomheden, og alle investorerne har motivation for at bruge pengene et sted, der gør livskvaliteten for en gruppe mennesker bedre,” fortæller Henrikke Kylén Pedersen, co-founder af Manigrip.

Manigrip er en af de 21 virksomheder, der deltager i acceleratorforløbet Impact StartUp, der er faciliteret af Den Sociale Kapitalfond. Og det var netop gennem Den Sociale Kapitalfond, at Manigrip fik kontakt med investorerne: ”Vi var ude til et arrangement med Den Sociale Kapitalfond, hvor vi og en anden startup fik lov at pitche foran investorerne. Efterfølgende tog de kontakt til os – og så er det kun gået fremad siden,” fortæller Henrikke.

Målet med Impact StartUp er at styrke virksomhedernes konkurrenceevne og matche dem med et panel af relevante investorer i både Danmark og resten af Norden. Gennem programmet fokuseres bl.a. på at udvikle bæredygtige forretningsmodeller, håndtering af impact management, strategier for skalering samt veje til finansiering og kapitalfremskaffelse. Forløbet faciliteres af Den Sociale Kapitalfond og støttes af Industriens Fond.

Følg Impact StartUp’s Instagram på ikonet for mere viden om forløbet og de andre deltagere: