NYHEDER

Unge iværksættere lærer at dokumentere impact 

Thomas Solgaard og Henrikke Kylén Pederen, direktører og co-founders af virksomheden Manigrip, har indtil videre haft stor gavn af deres deltagelse i Impact StartUp og har endnu flere måneder i vente, hvor de især kommer til at lære om dokumentation og management af impact.

Case: Manigrip

Impact StartUp årsrapport

Et spændende år er gået, og vores årsrapport er ude! Er du iværksætter, investor eller bare klar til at blive endnu klogere på Impact StartUp, så kan du i rapporten læse om vores ambitioner, hvad investorer kigger efter i en virksomhed og endnu mere. Link herunder!

Årsrapport

Podcast om Impact StartUp

Mød Birgitte Frost Mathiesen, ledende partner i Den Sociale Kapitalfond, som driver Impact Startup. I podcasten “Klar Parat Startup” fortæller hun blandt andet om startups, der tager socialt ansvar. Hør den her i afsnit #8:

Podcast

Unge iværksættere med grøn ambition i Impact StartUp

Iværksætterne bag RePot, Annika Bøg Madsen, Mark Prahinog og Astrid Rothausen, har haft stor gavn af deres deltagelse i Impact StartUp. De har lige deltaget i Demo-Day, hvor de pitchede foran et panel af 56 investorer. Læs mere om de tre unge og deres oplevelse med Impact StartUp indtil videre:

Case: repot

Lærerigt og inspirerende

Helene Hoffmann, founder af Cervello, var helt klar, da hun for nyligt pitchede over for et panel af investorer på DemoDay, en del af Impact StartUp-forløbet. Udover bootcamps, networking og investor-talks, kan du her læse mere om, hvad hun har fået ud af forløbet:

case: cervello

DemoDay

I dag har ti seje virksomheder fra vores accelerator Impact StartUp pitchet virtuelt foran et panel af 56 ambitiøse investorer! Investorerne var forinden blevet varmet op til pitches i Impact StartUp’s Investor Lab, hvor de delte erfaringer om impact investeringer. Læs mere her:

demoday

Ung designer får hjælp til at udvikle sin idé

Solveig Søndergaard, stifter af SHEworks, har blandt andet fået konkrete teknikker til at øge salgs- og kundeflow og er nu klar til at pitche over for et panel af investorer på den kommende Demo-dag den 26. november. Læs mere om de ting og værdier, SHEworks har taget med sig her: 

case: sheworks

Inspiration, værktøjer og et uvurderligt netværk

”Det bedste ved at være med i Impact StartUp er, at der kommer en udefra og stiller alle de kritiske spørgsmål”, lyder det fra Michael Noer, indehaver af virksomheden Auto Mobil, der op- og ombygger biler til handicapbiler. Du kan læse mere om Michaels oplevelse med forløbet her: 

case: auto mobil

Elderlearns introduktion til investorverdenen

“Vi har arbejdet intenst med, hvordan man opbygger et overbevisende pitchdæk”, lyder det fra co-founder Anders Reventlow. Læs mere om, hvad virksomheden har fået ud af forløbet Impact StartUp her:

Case: elderlearn