I alle de nordiske lande er den offentlige sektor en stor og væsentlig markedsaktør, som spiller en afgørende rolle, når de foretager offentlige indkøb.

Vi tror på, at den offentlige sektor kan bidrage med at løse samfundsmæssige problemer, hvis man igennem offentlige indkøb ikke kun skeler til pris, men også bæredygtighed og impact. 

Samtidig kan en større efterspørgsel fra offentlige indkøbere spille en vigtig rolle i udviklingen af ​​mere innovative, bæredygtige og effektive produkter og tjenester. Tjenester, der er gode for befolkningen og planeten.

Hvis du er enig, så er Public ProcurementLab noget for dig.

Public ProcurementLab 

Vi ønsker at forbedre samarbejdet og dialogen mellem den offentlige, private og tredje sektor, fordi vi mener, at de bedste og mest effektive løsninger på samfundsmæssige udfordringer kan findes gennem et samarbejde mellem disse parter.

Derfor har vi udviklet Public Procurement Lab, hvor deltagerne får værktøjer og støtte til gennemførelse af indkøb, der gør en forskel.

Vi hjælper den offentlige sektor med at forstå den impact, de kan skabe gennem indkøb samt deres adgang til impact startups, der leverer innovative løsninger. Gennem vores Lab for offentlige indkøb har deltagere i den offentlige sektor den første mulighed for at møde vores impact accelerators lovende startups.

Vores laboratorium for offentlige indkøb er udviklet i tæt samarbejde med de vigtigste interessenter, og vil køre side om side med acceleratorprogrammet for impact startups.

Temaet for dette første event har bl.a. fokus på work inclusion, og vi vil bl.a. komme omkring Sociale effektinvesteringer/Social Impact Bonds (SIB), drøfte hvordan impact iværksættere kan hjælpe med at løse velfærdsproblemer, høre om forskellige cases fra bl.a. Danmark og Finland mm. Webinaret vil også give jer rig mulighed for at diskutere, videndele og netværke med de øvrige deltagere fra den offentlige sektor på tværs af Norden.

Gå på opdagelse