Vores Impact StartUp team

Vores dygtige forretningsudviklere har mange års erfaring med at udvikle og gennemføre forretningsstrategier og er passionerede om at udvikle bæredygtige løsninger, der kommer den enkelte virksomhed og samfundet til gavn.

Kontakt Stine

Stine Lomholt – forretningsudviklingschef

Stines kernekompetencer er primært inden for det kommercielle område. Hun har arbejdet som senior konsulent hos Retail Institute Scandinavia med forbrugeradfærd og detailhandelstrends samt forbruger- og markedsanalyser til brug for udvikling af retailstrategi.

Gennem 18 år hos Toms Gruppen har Stine arbejdet intensivt med følgende områder inden for den danske dagligvarehandel og taxfree- og eksportmarkeder: Strategi og implementering, branding, konceptudvikling, produktudvikling, design- og emballageudvikling, kommunikationsudvikling og projektledelse. Stine er HD i Afsætning fra CBS.

Kontakt Helle

Helle Bergstrøm – forretningsudviklingschef

Med en baggrund fra både konsulentbranchen og danske virksomheder har Helle i mere end 15 år arbejdet med strategi- og forretningsudvikling, optimering samt implementering og ledelse af projekter i både større og mindre organisationer.

Helle har tidligere arbejdet for bl.a. Deloitte, STARK, Nykredit og TDC samt som rådgiver for forskellige startups. Hun er uddannet markedsøkonom, har en HD i regnskab og økonomistyring samt en cand.merc. i strategi, organisation og ledelse.

Sophie Kallehauge – kommunikationsansvarlig

Sophie læser cand.soc. i Social Entrepreneurship and Management på RUC. Med interesse og faglig erfaring inden for kommunikation samt sociale strukturer og forskelle bidrager Sophie til Impact StartUps kommunikationsafdeling.

 

Hør teamet fortælle om Impact Startup