Vores Impact StartUp team

Vores dygtige forretningsuadviklere har en bred ekspertise inden for forretningsudvikling. De har mange års erfaring med at udvikle og gennemføre koncepter og forretningsstrategier. Vores forretningsudviklere er desuden passionerede om udvikling af bæredygtige løsninger, der kommer den enkelte virksomhed og vores samfund til gavn.

Kontakt Stine

Stine Lomholt – forretningsudviklingschef

Stines kernekompetencer er primært inden for det kommercielle område. Hun har arbejdet som senior konsulent hos Retail Institute Scandinavia, hvor hun beskæftigede sig med forbrugeradfærd og detailhandelstrends samt forbruger- og markedsanalyser til brug for udvikling af retailstrategi.

Gennem 18 år hos Toms Gruppen har Stine arbejdet intensivt med følgende områder inden for såvel den danske dagligvarehandel som taxfree markedet og eksportmarkeder: Strategi og implementering, branding, konceptudvikling, produktudvikling, design- og emballageudvikling, kommunikationsudvikling og projektledelse. I fire år havde hun ansvar for sin egen forretningsenhed med udvikling, produktion, supply chain samt salg gennem egne butikker og specialbutikker. Stine er HD i Afsætning fra CBS.

Kontakt Helle

Helle Bergstrøm – forretningsudviklingschef

Med en baggrund fra både konsulentbranchen og forskellige danske virksomheder, har Helle i mere end 15 år arbejdet med strategi- og forretningsudvikling, optimering, samt implementering og ledelse af projekter i både større og mindre organisationer.

Helles uddannelsesmæssige baggrund inden for økonomi, strategi og ledelse, kombineret med hendes erhvervserfaring giver hende kompetencer inden for alle aspekter af at forstå, lede og udvikle en virksomhed. Helle har tidligere bl.a. arbejdet for Deloitte Consulting, STARK, Nykredit og TDC samt som rådgiver for forskellige iværksættervirksomheder. Hun er uddannet markedsøkonom, har en HD i regnskab og økonomistyring samt en cand.merc. i strategi, organisation og ledelse.

Alberte Alsø Dokkedal – projektleder

Alberte er en metodestærk sociolog fra KU med erfaring i at organisere forandringsprocesser og udvikle uddannelsesforløb bl.a. qua sin tid hos DeltagerDanmark og som samfundsfaglig underviser på Politiskolen. Hun er særligt orienteret imod temaer omkring social udsathed, hvor hun har arbejdet med hjemløse og anbragte unge hos Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd. Herudover er Alberte mangeårigt bestyrelsesmedlem i Dansk Sociologiforening. Alberte er lige nu på barsel.

Kontakt christina

Christina Ove Holm – kommunikationschef

Christina Ove Holm har en bred profil inden for kommunikation, rådgivning, branding, krisestyring, marketing og journalistik. Gennem de senere år har hun arbejdet med kommunikation og presse i politisk styrede organisationer, på kommunikationsbureauer og medier. Omdrejningspunktet har altid været at bygge bro mellem forskellige interessenter og derigennem styrke vores velfærdssamfund.

Kontakt Anna

Anna Munk – studentermedhjælper

Anna læser cand.comm. i Strategisk Kommunikation og Digitale Medier på RUC. Med interesse og faglig erfaring inden for kommunikation samt sociale strukturer og forskelle bidrager Anna til Impact StartUps kommunikationsafdeling.

 

Kontakt Josephine

Josephine Frist Swicky – praktikant

Josephine er praktikant i Den Sociale Kapitalfond og arbejder inden for både kommunikation og Impact Startup. Hun studerer cand.soc. i Social Entrepreneurship and Management på Roskilde Universitet.

Hør teamet fortælle om Impact Startup