Vores forretningsudviklere

Vores dygtige forretningsudviklere har en bred ekspertise inden for forretningsudvikling. De har mange års erfaring med at udvikle og gennemføre koncepter og forretningsstrategier. Vores forretningsudviklere er desuden passionerede om udvikling af bæredygtige løsninger, der kommer den enkelte virksomhed og vores samfund til gavn.

Kontakt

Stine Lomholts kernekompetencer er primært inden for det kommercielle område. Hun har arbejdet som senior konsulent hos Retail Institute Scandinavia, hvor hun beskæftigede sig med forbrugeradfærd og detailhandelstrends samt forbruger- og markedsanalyser til brug for udvikling af retailstrategi.

Gennem 18 år hos Toms Gruppen har Stine arbejdet intensivt med følgende områder inden for såvel den danske dagligvarehandel som taxfree markedet og eksportmarkeder: Strategi og implementering, branding, konceptudvikling, produktudvikling, design- og emballageudvikling, kommunikationsudvikling og projektledelse. I fire år havde hun ansvar for sin egen forretningsenhed med udvikling, produktion, supply chain samt salg gennem egne butikker og specialbutikker. Stine er HD i Afsætning fra CBS.

kontakt

Med en baggrund fra både konsulentbranchen og forskellige danske virksomheder, har Helle Bergstrøm i mere end 15 år arbejdet med strategi- og forretningsudvikling, optimering, samt implementering og ledelse af projekter i både større og mindre organisationer.

Helles uddannelsesmæssige baggrund inden for økonomi, strategi og ledelse, kombineret med hendes erhvervserfaring giver hende kompetencer inden for alle aspekter af at forstå, lede og udvikle en virksomhed. Helle har tidligere bl.a. arbejdet for Deloitte Consulting, STARK, Nykredit og TDC samt som rådgiver for forskellige iværksættervirksomheder. Hun er uddannet markedsøkonom, har en HD i regnskab og økonomistyring samt en cand.merc. i strategi, organisation og ledelse.

KONTAKT

Lotta har en bred profil inden for projektledelse, event management og administration. Menneskelige relationer og bredt samarbejde har altid været centralt i hendes arbejde.

Lotta har en baggrund i kommercielle virksomheder, hvor hun senest var Event Manager med ansvar for projektledelse og event management på globale udstillinger samt internationale kundeevents. Før det var hun ansvarlig for aktiviteter målrettet danske erhvervskunder i en stor dansk koncern.

Hun er uddannet bachelor i International Marketing fra South Bank University i London og har en række efteruddannelser indenfor projektledelse, adfærdsdesign og event management.

kontakt

Christina Ove Holm har en bred profil inden for kommunikation, rådgivning, branding, krisestyring, marketing og journalistik. Gennem de senere år har hun arbejdet med kommunikation og presse i politisk styrede organisationer, på kommunikationsbureauer og medier. Omdrejningspunktet har altid været at bygge bro mellem forskellige interessenter og derigennem styrke vores velfærdssamfund.

kontakt

Alberte Alsø Dokkedal er en metodestærk sociolog fra Københavns Universitet. Hun har erfaring med at organisere forandringsprocesser og udvikle uddannelsesforløb bl.a. qua sin tid hos DeltagerDanmark og som samfundsfaglig underviser på Politiskolen. Hun er særligt orienteret imod temaer omkring social udsathed, hvor hun har arbejdet med hjemløse og anbragte unge hos Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd. Herudover er Alberte mangeårigt bestyrelsesmedlem i Dansk Sociologiforening. Alberte er lige nu på barsel.