Impact startup nordic

Impact StartUp er et fælles-nordisk program, hvor vi i Danmark, Norge, Sverige og Finland kører simultane acceleratorforløb med fælles impact-tema. Det er ambitionen at skabe en nordisk platform for fælles læring og erfaringsudveksling, ligesom vi ønsker at gøre en nordisk skalering mere tilgængelig for de sociale iværksættere, der indgår i acceleratorprogrammerne. Læs mere på den fælles nordiske hjemmeside lige her.

nordic website

Læs om nogle af deltagerne i Impact StartUp

Mewalii

Med en investering fra en business angel fik de to foundere af Mewalii, Frederikke Dahl og Simone Westergaard, mulighed for at realisere deres drøm om at udvikle et 100% bionedbrydeligt menstruationsbind.

Læs mere

Sheworks

Solveig Søndergaard, stifter af SHEworks tager skaber unikke zero-waste produkter skabt af kvinder fra kanten af arbejdsmarkedet, har blandt andet fået konkrete teknikker til at øge salgs- og kundeflow.

læs mere

Auto Mobil

”Det bedste ved at være med i Impact StartUp er, at der kommer en udefra og stiller alle de kritiske spørgsmål”, lyder det fra Michael Noer, indehaver af virksomheden Auto Mobil, der op- og ombygger biler til handicapbiler”, Michael Noer, indehaver af Auto Mobil.

Læs mere