I dag pitcher Impact StartUp’s på Demoday Nordic

Lige nu pitcher 12 håbefulde deltagervirksomheder fra Impact StartUp DK/NO/SE for ambitiøse investorer i den store finale: Demoday Nordic. Her skal de vise, hvorfor lige præcis de kan bidrage til at løse nogle af samfundets allerstørste udfordringer.

NYHED 11. november 2021

“Vil du gøre mere for miljøet? For samfundet? Og for din pengepung? Så benyt WeUse-app’en, der er lavt, så det er nemt, hurtigt og profitabelt for DIG at dele/udleje ting med andre.”

Sådan skriver startup’en WeUse på sin hjemmeside, hvor de går i dybden med, hvordan bl.a. virksomheder og privatpersoner kan styrke den sociale sammenhængskraft.

I dag pitcher de på online Demoday Nordic i Impact StartUp, hvor deltagere fra de svenske, norske og danske Impact StartUp acceleratorforløb skal levere end skarp i håb om en investering. Der er lovende startups inden for både Health Tech, Social, Climate, Edu og Materiale Industry. De danske Impact StartUps er:

Healper har skabt en online platform, hvor du bliver matchet med den helt psykolog for dig 🧡

Hero har lavet et softwareprogram, der ved at forenkle tekster hjælper mennesker med ordblindhed 📚

WeUse har skabt en app, hvor fællesskaber som fx beboerforeninger kan dele/udleje ressourcer til hinanden for et mere bæredygtigt samfund 🌍

PRECURE har skabt en smart wearable, der med kunstig intelligens hjælper virksomheder med at forebygge nedslidning hos deres medarbejdere 💪

Vi ønsker dem al held og lykke, selvom vi ved, at de er blevet knivskarpe til at pitche 👏