”Vi har arbejdet intenst med, hvordan man opbygger et overbevisende pitchdæk”

“Det har været en kæmpe hjælp at blive introduceret til investorverdenen, og hvad der skal til for at få en investor”

                          Foto: Thomas Brolyng Steen

NYHED 16. november 2020

“Det har været en kæmpe hjælp at blive introduceret til investorverdenen, og hvad der skal til for at få en investor”.

Sådan siger Andreas Reventlow, der er den ene af de to co foundere i den socialøkonomiske virksomhed Elderlearn, og som er deltager i forløbet Impact StartUp, der fasciliteres af Den Sociale Kapitalfond og støttes af Industriens Fond.

Elderlearn matcher ældre borgere med udlændinge, der studerer i Danmark, hvilket skaber trivsel, glæde og indhold for den ældre, samtidig med at udlændingen forbedrer sine sprogkundskaber og dermed integrationsmuligheder.

“Vi har arbejdet intenst med, hvordan man opbygger et overbevisende pitchdæk, og hvad investorerne gerne vil se og høre om virksomheden. Og så er vi blevet tvunget til at arbejde mere aktivt med vores budgetter”, uddyber Andreas Reventlow.

Elderlearn er en ud af ti virksomheder, der lige nu deltager i programmet Impact StartUp, som er et forløb for iværksættere, der tilbyder bæredygtige løsninger på nogle af vores velfærdssystems største udfordringer.

Målet med Impact StartUp er at styrke virksomhedernes konkurrenceevne og matche dem med et panel af relevante investorer i både Danmark og resten af Norden. Gennem programmet fokuseres bl.a. på at udvikle bæredygtige forretningsmodeller, håndtering af impact management, strategier for skalering samt veje til finansiering og kapitalfremskaffelse.