“Det var næsten ikke til at tro! Det giver et boost og øger vores i forvejen skyhøje ambitioner”

Sådan fortæller Anne Strøh, co-founder af Legacy, om at de er blevet kåret som “Future Unicorn of the Year” af Dansk Industri Digital.

NYHED 24. september 2021

Bæredygtighed er kommet for at blive, men mange virksomheder ved ikke, hvor de skal starte. Det har Legacy fundet en løsning på. De er derfor blevet udvalgt som en ud af tre ‘Future Unicorn of the Year’-virksomheder af Dansk Industri Digital.
 
“Det er turbulent at være en start-up, og vi fem medstiftere har i halvandet år arbejdet hårdt på at bygge Legacy op. Derfor betyder det rigtig meget at blive set og at blive anerkendt som en af de tre Future Unicorns of the Year”. Sådan lyder det fra Anne Strøh, en af de fem co-foundere af virksomheden Legacy.
 
Legacy deltager i vores acceleratorforløb Impact StartUp, hvor de blandt andet får hjælp til forretningsudvikling samt måling og dokumentation af social impact.Legacy hjælper ejendomsselskaber og SMV’er med at udregne deres CO2-aftryk måned for måned, så de kan sammenligne med gennemsnittet for deres branche og sætte mål for, hvordan de kan spare både CO2 og penge. Således hjælper Legacy virksomhederne med at leve op til stigende bæredygtighedskrav samt med at efterlade et positivt eftermæle gennem automatiserede CO2-regnskaber.
 
Målet med Impact StartUp er at styrke virksomhedernes konkurrenceevne og matche dem med et panel af relevante investorer i både Danmark og resten af Norden. Gennem programmet fokuseres bl.a. på at udvikle bæredygtige forretningsmodeller, håndtering af impact management, strategier for skalering samt veje til finansiering og kapitalfremskaffelse. Forløbet faciliteres af Den Sociale Kapitalfond og støttes af Industriens Fond.

Følg Impact StartUp’s Instagram på ikonet for mere viden om forløbet og de andre deltagere: