INVESTOR LAB OG PUBLIC PROCUREMENT LAB

Impact StartUp tilbyder også gratis forløb til både investorer og kommuner. Læs hvad forløbene går ud på nedenunder. 

Investor Lab

I Impact StartUp Danmark programmet arbejder vi med at identificere investorer, der foretager investeringer i virksomheder med det formål at skabe en målbar, gavnlig social eller miljømæssig effekt sammen med et økonomisk afkast.

For impact investorer tilbyder vi et såkaldt Investor Lab, som er et videnscenter og netværk for investorer, der allerede er aktive eller påtænker at etablere sig som investorer.

Her får de blandt andet adgang til en online-database over impact startups, der leder efter finansiering med klassificering og effektmål.

Public Procurement Lab

Vi ønsker at forbedre samarbejdet og dialogen mellem den offentlige og private sektor, fordi vi mener, at de bedste og mest effektive løsninger på samfundsmæssige udfordringer findes her igennem.

Derfor har vi udviklet Public Procurement Lab, hvor deltagerne får værktøjer og støtte til gennemførelse af indkøb, der gør en forskel.

Vi hjælper den offentlige sektor med at forstå den impact, de kan skabe gennem indkøb samt deres adgang til impact startups, der leverer innovative løsninger. Gennem vores Lab for offentlige indkøb har deltagere i den offentlige sektor den første mulighed for at møde vores impact accelerators lovende startups.

Vores laboratorium for offentlige indkøb er udviklet i tæt samarbejde med de vigtigste interessenter, og vil køre side om side med acceleratorprogrammet for impact startups.

Temaet for dette første event har bl.a. fokus på work inclusion, og vi vil bl.a. komme omkring Sociale effektinvesteringer/Social Impact Bonds (SIB), drøfte hvordan impact iværksættere kan hjælpe med at løse velfærdsproblemer, høre om forskellige cases fra bl.a. Danmark og Finland mm. Webinaret vil også give jer rig mulighed for at diskutere, videndele og netværke med de øvrige deltagere fra den offentlige sektor på tværs af Norden.

Det første Public Procurement Lab Nordic webinar blev afholdt i samarbejde med vores partnere i Norge, Sverige og Finland den 10. november. 

Er du interesseret i at være med til det næste gang eller ønsker mere information om Investor Lab og Public Procurement Lab kontakt Helle Bergstrøm: hbe@socialkapitalfond.dk, tlf.: 40 30 46 03