Og det har Sheworks, der producerer miljøvenlige produkter som virksomhedsgaver, specialdesignede opgaver og interiør ud af overskudsproduktion af tekstiler. Samtidig skaber Sheworks arbejdspladser for kvindelige immigranter.

Juryen begrunder blandt andet deres valg af Sheworks Atelier med, at de er et stjerne-eksempel på, hvordan en virksomhed kan skabe værdi over al måde. De ser initiativet som afgørende for integration af flygtninge ved at give dem mulighed for at arbejde, tjene penge og lære nye ting: “A truly dignifying way to bring these women into the Danish workforce.”

Sheworks er en af de 20 deltagervirksomheder i Impact StartUp – et gratis acceleratorforløb for sociale iværksættere. Vi lancerer nu vores første, nordiske Impact StartUp Nordic-forløb, hvor du med 1:1 individuel forretningsudvikling lærer at måle og dokumentere din impact, får strategier til samarbejde med den offentlige sektor, networking med startups og meget mere.

Målet med Impact StartUp er at professionalisere jer som sociale iværksættere, styrke jeres konkurrenceevne og matche jer med et panel af relevante investorer i både Danmark og resten af Norden. Gennem programmet kommer vi til at fokusere på bl.a. på at udvikle bæredygtige forretningsmodeller, at håndtere af impact management, strategier for skalering samt veje til finansiering og kapitalfremskaffelse.

For at kunne deltage som social iværksætter skal du have et CVR-nummer, et socialt formål og have været i gang i 0-5 år. Kontakt os meget gerne, hvis du vil vide mere.

Læs mere om vores fælles samarbejde med de andre nordiske lande på Impact StartUp Nordic’s hjemmeside.

Gå på opdagelse